Diyarbakır'da esnafa destek ödemeleri başladı

Diyarbakır'da esnafa destek ödemeleri başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaloğlu'nun 12 Ocak'ta açıkladığı esnafa bin 500 TL'lik yardımlar dün itibariyle verilmeye başlandı.

​Salgın nedeniyle kapanan işletme sahipleri ve çalışanlarına yönelik hazırlanan sosyal destek paketinin ilk ödemelerinin bin 23 esnafa yapıldığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Açıkladığımız hibe destek paketi kapsamında, bin 23 esnafımıza bin 500 TL nakdi yardım ödemesini gerçekleştirdik. Esnafımızın hem sosyal hem de ekonomik anlamda yanında olmaya devam edeceğiz.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinden teşekkür

Büyükşehir Belediyesi'nin esnafa yönelik yaptığı yardımdan ötürü teşekkür mesajı yayımlayan Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, yardım almayan geri kalan esnafa ise ödemelerin önümüzdeki hafta içerisinde yapılacağını belirtti.

Açıklamada, "İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile iş yerleri kapalı olan esnafımıza Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bin 500 TL nakdi destek ödemeleri bugün itibariyle, bir kısım esnafımızın hesabına yatırılmış olup kalan diğer esnafımızın hesabına Büyükşehir Belediyesi tarafından haftaya yatırılacağı tarafımıza bildirilmiştir." ifadelerine yer verildi.


Diyarbakır'da esnafa destek ödemeleri başladı

Diyarbakır'da esnafa destek ödemeleri başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.