Diyarbakır’da esnaftan Mevlid etkinliğine davet afişi

Diyarbakır’da esnaftan Mevlid etkinliğine davet afişi

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından pazar günü yapılacak olan "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine esnaflarda afiş asarak halkı davet etti.

Diyarbakır’da Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından pazar günü düzenlenecek olan "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği tanıtım çalışmaları devam ediyor.

28 Nisan pazar günü Newroz Park Miting Alanı'nda "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenecek olan "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama"  etkinliğine Hatboyu Caddesi esnafı da destek olarak, programı duyurmak amacıyla dev afiş astılar.

Etkinliğin duyurusu için Diyarbakır'da 15 bin afiş ve 150 adet tanıtım brandası asıldı. Merkez Bağlar ilçesi Alipınar Köprüsü mevkiinde ve Hatboyu Caddesi esnaflarının astığı dev afişleri gören Peygamber sevdalılarını heyecanlandırdı.

İş yerleri, caddeler, kavşaklar, köprüler, dolmuş ve otobüslerin camlarına, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine davet afiş ve pankartlar aslılarak, vatandaşlar etkinliğe davet edildi.

Diyarbakırlılar kutlu etkinliğe sayılı günler kala farklı tanıtım afişleri ve kampanyalarla etkinliğe olan sevincini paylaşmaya devam ediyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.