Diyarbakır'da evi yanan aileye destek ziyareti

Diyarbakır'da evi yanan aileye destek ziyareti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede çeşitli nedenlerden dolayı mağdur olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ziyaretinde bulunuyor.

Fatih Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangında evleri ve eşyaları zarar gören aileyi ziyaret ederek moral veren Beyoğlu, evin bakımını üstlenerek aynı zamanda nakdi destek sağlayacaklarını açıklayarak yüreklere su serpti.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evde yaşayan aileye destek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan geldi.

Yangında evleri zarar gören ve birçok eşyaları tahrip olan Ertoğan ailesini ziyaret eden Beyoğlu, evde incelemelerde bulunduktan sonra ailenin yüzünü güldüren açıklamalarda bulundu. Yaşanan tabloya çok üzüldüğünü ifade eden Beyoğlu, evin bakımının yapılması için malzeme desteğinde bulunarak aynı zamanda nakdi yardım yapılacağını dile getirdi. Aile sakinleri, bu davranıştan duydukları memnuniyeti dile getirerek Beyoğlu’na teşekkür etti.

Beyoğlu, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek yaşlı vatandaşlarla samimi bir ortamda geçen sohbetler gerçekleştirdi. Bir vatandaşın, bugüne kadar burada en çok gördüğümüz siyasetçi sizsiniz” demesi üzerine Beyoğlu, "Biz bunu siyasi bir saikle yapmıyoruz. İçinizden çıkan, sizden biri olma sorumluluğuyla yapıyoruz. Bir çocuğun başını okşamak, bir hastayı ziyaret etmek, bir ihtiyaç sahibinin derdine deva bulmak, bir yaşlı amca veya teyzemizin duasını almak. Bizim için her şeyden önemli olan bunlardır." cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.