Diyarbakır'da halk toplantıları yerine mahalle buluşmaları düzenleniyor

Diyarbakır'da halk toplantıları yerine mahalle buluşmaları düzenleniyor

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Covid-19 salgınının tüm dünyayı etkisi altına alıp ülkemizde de ciddi sıkıntılara yol açtığı dönemde hem hizmetleri aksatmaması hem de vatandaşlarla olan gönül buluşmalarını farklı yöntemlerle devam ettiriyor

Belediyede yapılması planlanan toplu toplantıları pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kalan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle buluşmalarını ziyaretler şeklinde gerçekleştirerek esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinleme imkânı buluyor.

Nükhet Coşkun Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Beyoğlu, günlük yaşamın tedbirler ışığında devam ettirilmesinin altını çizerek maske, temizlik ve sosyal mesafe gibi kurallara mutlaka uyulması gerektiğini belirtti. Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Beyoğlu, kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için de beraberindeki belediye yetkililerine talimatlar verdi.

Belediyeciliğin sorunların en kısa ve pratik yollarla çözülmesinin adresi olduğunu anlatan Beyoğlu, hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceği ve makul taleplerinin ivedilikle çözüleceği bir anlayışı oturtmak istediklerini dile getirdi.

"Belediyecilik mazeret üretme yeri değil"

Yunus Emre Mahallesi'nde vatandaşların evlerine misafir olan Beyoğlu; yaşlı, çocuk ve hasta vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Vatandaşlara moral aşılayan Beyoğlu, pandemi sürecini gönül buluşmalarına engel olarak görmediklerini ifade etti.

Beyoğlu, "Milletimiz yetki verdiği yöneticilerin yanında olmasını ve kendisini değerli görerek sorunlarının çözülmesini istiyor. Bu haklı talep bizim için onurdur. Bunun gereğini yapmaya gayret ediyoruz. Bulunduğumuz makamlar mazeret üretme, vatandaşı hiçe sayma ve sorunlarını öteleme yeri değildir. Bizim derdimiz milletimizin hizmetkarı olmak ve onların duasıyla yola çok daha güçlü bir maneviyatla devam etmektir." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.