Diyarbakır'da hırsızlar işyerini soydu

Diyarbakır'da hırsızlar işyerini soydu

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde gece bir iş yerine giren hırsızlar 1500 TL değerinde sigara ve kasada bulunulan 200 TL para alarak kayıplara karıştı.

DİYARBAKIR- Bismil ilçesi Tepe Beldesi'nde Eğitim Mahallesi'nde bir bakkal dükkânı gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından soyuldu. Dükkânın kilidini kırarak içeri giren hırsızlar, dükkânda bulunan 1500 TL değerinde sigara ve 200 TL parayı alarak kayıplara karıştı.

 

Bakkal dükkânı soyulan Veysi Yılmaz, hırsızlık olayını sabah erkenden tarlaya giden işçilerden öğrendiğini ifade ederek, "Dükkânıma geldiğim zaman kepenk, camekân ve kilidi kırmışlardı, yanlarında getirdikleri kürek ve kazma suç aletlerini orda bırakıp gitmişlerdi" dedi.

 

Dükkânı soyulan Yılmaz, durumu jandarmaya bildirdiklerini ifade ederek, olay yerine gelen jandarma ve olay yeri inceleme ekibinin olayla ilgili soruşturma başlattığını söyledi.

 

Yılmaz son olarak bu tür olayların üzücü olduğunu belirterek, "Beldemizde kaç gündür hırsızlık olayı yaşanıyor, ne diyeceğimi bilmiyorum Allah onları ıslah etsin dedi." dedi (Aydın Bal-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.