Diyarbakır'da mezarlığa giren domuzlar korku dolu anlar yaşattı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Yeniköy Mahallesi'nde asri mezarlık alanına giren domuzlar, yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Bağlar Belediyesi Zabıta ekiplerinin müdahale ettiği domuzlar, saatler süren kovalamacanın ardında yeniden doğaya salınmak üzere Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ekiplerine teslim edildi.

Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği domuz operasyonu kameralara saniye saniye yansıdı.


Yoğun sis veya aç kalma ihtimali nedeniyle Karacadağ bölgesinden şehir merkezine indikleri değerlendirilen domuzlar, Yeniköy Mahallesi'nde bulunan asri mezarlığa girdi.

Saatlerce süren kovalamaca sonunda Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle iki domuz yakalandı.

Hayvan Barınağı ekipleri tarafından teslim alınan domuzların doğaya salınacağı bilgisi verildi.

Yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. İlk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Olayı haber alır almaz Zabıta ekiplerimiz müdahale etti. Vatandaşlarımız da hayvanlar da zarar görmedi. Şehir merkezinde ilk kez böyle ilginç bir olayla karşılaştık. Vatandaşlarımız doğal olarak şaşkınlık ve korku yaşadı " dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.