Diyarbakır'da öğrenciler gül ile etkinliğe davet edildi

Diyarbakır'da öğrenciler gül ile etkinliğe davet edildi

Diyarbakır Özel Kayapınar Temel Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, pazar günü düzenlenecek "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine gül ile davet edildi.

Diyarbakır Özel Kayapınar Temel Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın pazar günü Nevroz Parkı Miting Alanında düzenleyeceği "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine gül ile davet edildi.  

Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Yahya Ograş, Özel Kayapınar Temel Lisesinde eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, kırmızı gül ile yapılacak olan etkinliğe davet etti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ograş, "28 Nisan Pazar günü Nevruz miting alanında Hazreti Muhammed'in mübarek viladetini tebrik etmek amaçlı tüm halkımızı davet etmek istedik. Özellikle bu etkinlik öncesinde gerek esnafımız ve gerekse çarşı-pazar halkımızın hepsini oraya davet etmek amaçlı faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu vesileyle de Kurum Müdürü, bize bu kolaylığı sağladı, kendisine teşekkür ediyoruz. Buradaki kurum gelip öğrencilerimizi çalışan arkadaşlarımızla Nevruz Miting Alanına davet etmek istedik." dedi.

Ograş, "Hazreti Muhammed'in mübarek viladeti hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Güzel gün bizi bekler, hepimiz orada buluşalım inşallah." ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurum müdürü Sedat Yakar ise "Çok güzel bir çalışma. Peygamber Efendimiz, insanlığın ortak mirasıdır. Onun o doğum gününe gerçekten toplum olarak önem vermemiz lazım. Böyle bir şey yapmaları gerçekten kayda değerdi. Bizi ziyadesiyle mutlu ettiler, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bunun farklı kurumlarda da olmasının taraftarıyız. Çocuklarımız mutlu oldu, bu etkinliği çok beğendiler, kendilerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. 

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler