Diyarbakır’da PKK baba ve oğlunu infaz etti iddiası

Diyarbakır’da PKK baba ve oğlunu infaz etti iddiası

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’liler dün gece baba ve oğlu evinden alarak Hazro ilçe kırsalında infaz etti.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinin Hacı Cemil Mezrası'nda dün gece PKK’liler tarafından kaçırılan baba ile oğlu, bu sabah Hazro ilçesi kırsalında elleri arkadan bağlı öldürülmüş olarak bulunduğu belirtildi.

Evlerinden alınıp kaçırılarak öldürüldükleri iddia edilen öldürülen baba ile oğulun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinin morguna getirildi.

Kabakaya köyü Hacı Cemil mezrasında ikamet eden Ömer Demirbaş ve oğlu Musa Demirbaş’ın dün akşam saatlerinde bir grup tarafından evlerinden kaçırıldığı sabah saatlerinde Hazro ilçesi Ormankaya ile Çitlibahçe (Helhel) köyleri arasındaki kırsalda, elleri ve gözleri bağlı şekilde, PKK’liler tarafından infaz edildiği ileri sürüldü.

Ayrıca baba ve oğulun PKK’li oldukları ve henüz bilinmeyen bir nedenden öldürüldükleri diğer iddialar arasında. Yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, baba ve oğulun gece vakti evlerinde alınarak kaçırıldıkları ve daha sonra henüz belirlenmeyen nedenden dolayı öldürüldükleri ileri sürüldü.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler