Diyarbakır'da şarj edilen telefon yangına yol açtı: Anne ve 4 çocuk yaralandı

Diyarbakır'da şarj edilen telefon yangına yol açtı: Anne ve 4 çocuk yaralandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, gece saatlerinde şarj edilen cep telefonunun alev alması sonucu çıkan yangında bir anne ve 4 çocuk yaralandı. Olay, kısa sürede kontrol altına alınarak, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Muradiye Mahallesi'nde yer alan Çiğdem Apartmanı'nın 5. katındaki bir dairede, gece saatlerinde meydana gelen olayda, anne Ruken K.'nın (30) şarjda bıraktığı cep telefonu alev aldı. Evde uyuyan anne ve çocukları, dumandan etkilendiler.

Olayı fark eden anne Ruken K, çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, evdekileri tahliye ederek yangına müdahale etti.

Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürülürken, anne Ruken K. ile çocukları Umut (11), Buse (9), Onur (7) ve Hasret K. (3) sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar, anne Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne, çocuklar ise Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.