Diyarbakır'da sokak ve caddelerin asfaltlanması sürüyor

Diyarbakır'da sokak ve caddelerin asfaltlanması sürüyor

Ramazan ayında cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam eden Bağlar Belediyesi, 45 bin nufüslü Mevlana Halit Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaların bayram öncesinde tamamlanması planlanıyor.

Bağlar İlçe Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve daha sonra tüm dünyada hızla yayılarak yaşamı durdurma noktasına getiren yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını sürecinde aksatmadığı asfaltlama çalışmalarını Ramazan ayında da sürdürüyor.

Yenihal 2 Caddesi’nin ardında başlanan Mevlana Halit Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarında sona doğru gelinirken ara sokak ve caddelerindeki çalışmaların bayrama kadar tamamlanması hedefleniyor.

Devam eden asfalt çalışmalarını her gün düzenli olarak takip eden ve yakından izleyerek ekiplere talimatlar veren Başkan Hüseyin Beyoğlu, bayramdan sonra çalışma temposunu artırarak ihtiyaç duyulan diğer mahalle, sokak ve caddeleri de asfaltlamayı planladıklarını kaydetti.

Beyoğlu, "Göreve geldikten sonra hayata geçirdiğimiz asfalt plent tesisinde üretmeye başladığımız sıcak asfalt ile yerleşim yerlerini asfaltlamaya devam ediyoruz. Nitekim ilçemizde asfalt sorunu olan yer bırakmayacağımıza dair milletimize söz vermiştik. Bu sözün gereği olarak yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.