​Diyarbakır’da Suriyeli kadına tacizde bulunan zanlının robot resmi çizildi

​Diyarbakır’da Suriyeli kadına tacizde bulunan zanlının robot resmi çizildi

​Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde iki çocuğunun yanında tacize uğrayan hamile Suriyeli kadının olayı ile ilgili soruşturma açılarak, zanlının robot resmi çizildi.

Bağlar ilçesinde çocuklarının yanında tacize uğrayan hamile kadının evine giden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar incelemelerde bulunurken, tacizde bulunan zanlının robot resmi çizilerek polis ekiplerine dağıtıldığı belirtildi.

Çocuklarının yanında tacize uğrayan hamile kadının evine giden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Açar, "Diyarbakır'da hamile kadın çocuklarının yanında taciz edildi" haberine konu olan mağdur Esir Halil'in adresine giderek inceleme yaptıklarını duyurdu.

İncelemenin ardından yazılı bir açıklama yapan Açar, "Mağdurun, Suriye uyruklu olduğu ve Suriye'de yaşanan iç savaş sebebiyle ülkemize sığındıkları, iki çocuklu olup, üçüncüye hamile olduğu, eşinin organize sanayide çalıştığı; basında yer aldığı gibi iki çocuğu ile birlikte yolda yürürken kim olduğunu bilmediği bir erkek tarafından taciz edildiği, bu duruma tepki gösterdiği anda tacizcinin kendisine silah doğrulttuğu, bu konunun polise intikal ettiği; savcılık tarafından adli işlemlerin başlatıldığı bilgisi edinilmiştir. Güvenlik birimlerince eşkalinin belirlenmesi için polis merkezinde zanlının robot resminin çizdirilmiş olup, yakalanması için çalışmalar yürütülmektedir. Müdürlüğümüz tarafından mağdura gerekli psiko-sosyal ile hukuki destek sunulacaktır." ifadelerine yer verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.