Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonları: 23 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonları: 23 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır il genelinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 10 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 23 kilogram esrar ve uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi.

Jandarma sorumluluk sahasında icra edilen çalışmalarda toplam 22 ayrı olay meydana gelirken, 10 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 23 kilogram esrar maddesi ile 14 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olaylara ilişkin adli süreçlerin sürdüğü bildirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.