Diyarbakır'da vücuduna zulaladığı bir kilogram esrarla yakalandı

Diyarbakır'da vücuduna zulaladığı bir kilogram esrarla yakalandı

Diyarbakır'da şüpheli bir şahsın üst aramasında vücuduna zulalanmış halde bir kilogram esrar maddesi ile 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yapılan yol kontrolünde şüpheli şahsın üzerinde bir kilogram esrar maddesi ile 16 adet psikotrop uyuşturucu hap ele geçirildi.

Konuyla Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği ve Kayapınar ilçesi Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi. Uyuşturucu Madde Tespit Köpeği DALGA’nın bir yolcu otobüsü içerisinde şüpheli bir şahsa tepki vermesi üzerine şahsın üstünde ve eşyasında yapılan aramada; şahsın bacaklarında sekiz parça streç naylona sarılı bin gram esrar maddesi ile bir parça streç naylona sarılı 16 adet psikotrop uyuşturucu hap ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, olayla ilgili olarak ele geçirilen uyuşturucu maddelerin muhafaza altına alındığı, şüpheli S.S isimli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.