Diyarbakır’da yaz yağmuru hazırlıksız yakaladı

Diyarbakır’da yaz yağmuru hazırlıksız yakaladı

Diyarbakır’da doluyla karışık yağan yağmur hazırlıksız yakalarken, yağışın ekinlere zarar vermesinden endişe duyuluyor.

Diyarbakır’da öğle saatlerinde başlayan doluyla karışık yağan yağmur, Diyarbakır halkında şaşkınlığa neden olurken, ekinlerden dolayı da çiftçileri tedirgin etti.

Saat 14.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık yarım saat devam eden yağış, insanları hazırlıksız yakalarken,  yağışın yoğunluğundan yer yer yollarda su birikintileri ve göletler oluştu. Oluşan su göletlerinden etkilenen sürücüler, zor anlar yaşadı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan halk, çatı altlarına ve çay ocaklarına sığınarak kendilerini dolu yağışından korunmaya çalıştılar. (İLKHA)











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.