Diyarbakır'da yeni yapıların inşa edildiği Karacadağ bölgesinde yol çalışmaları

Diyarbakır'da yeni yapıların inşa edildiği Karacadağ bölgesinde yol çalışmaları

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle depremden sonra ilginin arttığı Karacadağ bölgesindeki kırsal yerleşim yerlerine yeni yapıların inşa edildiği mahalle ve mezralarda yol çalışması yapıyor.

Yeni yapılaşmanın devam ettiği Karacadağ bölgesindeki kırsal yerleşim yerlerinde ulaşım sorununu yeni yollar açarak çözüyor.

Övündüler Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği 6 farklı noktada yeni yollar açan ekipler, mahalle merkezinin yanı sıra bağlı mezralarda da çalışma gerçekleştiriliyor.

87475743-b828-4406-ad4d-07b6064c2d99.jpg

Yeni yapılardan dolayı yol ve ulaşım ihtiyacının sürekli arttığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Övündüler Mahallesi'ne 6 noktada yeni yollar kazandıracaklarını belirtti. Beyoğlu, vatandaşların yeni yapılar inşa etmesi nedeniyle yeni ihtiyaç ve talepler oluştuğunu söyledi.

56352ce8-5d71-46e2-a79a-4ae45652e7f3.jpg

Beyoğlu, "Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu koşullarda yaşaması için tüm imkanlarımızla hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçe tarihindeki en büyük hizmetlerini kazandırdık ancak kırsalda yol ihtiyacı hiçbir zaman bitmez. Yeni yapılar inşa edildiği için doğal olarak vatandaşlardan talep geliyor ve biz de bunları karşılıyoruz. Halkımıza hak ettiği hizmetleri kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

25ddc443-287f-484d-9372-b353dbbff8e9.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.