Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinin bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

Dicle’nin bazı mahallelerinde Saat: 05.00’ten itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Dicle ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda, Dicle Kuzeyi – Kurşunlu - Kırkpınar – Kayaş mahalleleri ile Görüsedağı Tepe arasında kalan bölgede operasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamanın devamında; “Operasyon icra edilen bölgelerde, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde Dicle İlçesine bağlı olan; Çayüstü Mahallesi, Boğazköy Mahallesi, Kurşunlu Mahallesi, Hopan Bağı, Habura Mahallesi, Baltacı Mahallesi, Uluçeşine Mahallesi, Yukarıacar Mahallesi, Yeniköy Mahallesi, Bahçecik Mahallesi, Gelincik Mahallesi, Harluk Komu, Körmik Mahallesi, Saklı Mahallesi, Layayran Mahallesi, Küpetaşı Mahallesi, Vang Komları, Kayaş Mahallesi, Kırkpınar Mahallesi, Taşağil Mahallesi, Yokuşlu Mahallesi ve Boruluk Komu] sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 05 Kasım 2015 Perşembe günü saat:05.00’ den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar, bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır.” denildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.