Diyarbakır'ın Sur ilçesinde pozitif vaka sayısı sıfırlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde pozitif vaka sayısı sıfırlandı

​Diyarbakır'ın merkez Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, uzun bir aradan sonra pozitif vaka sayısının sıfıra ulaştığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda uygulanan hafta içi saat 21.00'den sonra ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması bazı yerleşim yerlerinde olumlu sonuç vermeye başladı.

Diyarbakır genelinde vaka sayısında yüksek oranda gerileme ve yoğun bakımlardaki hasta sayısında düşüşlerin olduğu gözlendi.

Kentte yaşanan olumlu gelişmelerin yanı sıra Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ilçe sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Uzun bir ardan sonra Covid-19 günlük Pozitif vaka sayısında Sur ilçesi için sıfır (0) rakamına ulaştık. Çok şükür. Emeği geçen Filyasyon ekiplerine, ilçe sağlık müdürlüğü çalışanlarına, jandarma, emniyet, zabıta, muhtar, imam ve öğretmenlerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Uzun bir ardan sonra Covid-19 günlük Pozitif vaka sayısında SUR ilçesi için sıfır(0) rakamına ulaştık. Çok şükür. Emeği geçen Filiasyon ekiplerine, İlçe sağlık müdürlüğü çalışanlarına, jandarma, emniyet,zabıta, muhtar, imam ve öğretmenlerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkürler. pic.twitter.com/GhNAS4KNlM

— Abdullah Çiftçi (@abdullahciftci7) January 12, 2021

 


Diyarbakır'ın Sur ilçesinde pozitif vaka sayısı sıfırlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde pozitif vaka sayısı sıfırlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.