Diyarbakırlı yüzlerce genç spora kazandırılıyor

Diyarbakırlı yüzlerce genç spora kazandırılıyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaymakamlık, belediye, gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü ile halk eğitim merkezi koordinasyonu çerçevesinde yüzlerce genç-çocuk spora kazandırılıyor.

Diyarbakır'da genç nüfusun en fazla olduğu bölgelerin başında gelen ve aynı zamanda yoksul ve dar gelirli vatandaşların yaşadığı yerleşim yeri olarak bilinen Bağlar'da yerel yönetim ve devlet kurumları arasındaki koordinasyon ile spora yönelik projeler hayata geçiriliyor.

Kaymakamlık, belediye, gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü ile halk eğitim müdürlüğünün koordinasyonu ile yürütülen projede yüzlerce genç ve çocuk, spora yönlendirilerek kötü alışkanlıkların edinildiği sokaklardan uzak tutuluyor.

Futbol, voleybol, masa tenisi ve basketbol başta olmak üzere birçok branşta yıl boyunca devam edecek çalışmalara aileler de çocuklarını yalnız bırakmayarak destek veriyor.

Bağlar Kaymakamlığı öncülüğünde Bağlar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen alanında uzman spor eğitmenlerince yürütülen çalışmalara katılan çocuklara, Bağlar Belediyesi malzeme ve ulaşım desteği sağlayarak katkıda bulundu.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Masum Ayhan, Bağlar'da yüzerce çocuğu kötü alışkanlıklardan kurtararak spora kazandırmayı amaçlayan projeye destek veren Bağlar Kaymakamı  Barış Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Çeşitli spor branşlarında yapılan turnuvalarda dereceye giren takımlar için İlçe Gençlik Merkezi Salonu'nda ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine İlçe Emniyet Müdürü Osman Gündüz, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Bağlar Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Gültekin, İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Masum Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Erdoğan, Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Dayan, Futbol  İl Temsilcisi Mehmet Altındağ ile çok sayıda davetli katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler