Diyarbakırlılar "Filistin'e dua" nöbetini sürdürüyor

Diyarbakırlılar "Filistin'e dua" nöbetini sürdürüyor

5'inci Harem-i Şerif olarak bilinen tarihi Diyarbakır Ulu Camii'nde siyonist işgal rejiminin saldırıları sonucu şehid olan Gazzeli Müslümanlar için sabah namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı, dualar edildi.

HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonlarına destek veren HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığının, "Sabah Namazında Aksa İçin Dua Vakti" temalı program kapsamında Filistinler için dua nöbeti bugün de sürdü.

Siyonist işgal rejiminin 7 Ekim'den itibaren Gazze'ye yönelik saldırıları halen devam ediyor.

Diyarbakırlılar, Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlenen saldırılar sonucu aralarında bebek, çocuk, kadın ve yaşlı demeden bombalamaya devam eden işgal çetesine lanet, Filistinli mücahitlere ise dualar edildi.

5'inci Harem-i Şerif olan tarihi Ulu Camii'nde bir araya gelen Diyarbakırlılar, sabah namazı sonrası Filistin'de şehid edilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı, dua etti.

Camide, Filistinli mücahidlerin işgal rejimiyle olan zorlu mücadelesinde galip gelmesi için sabah namazı öncesi Fetih Süresi okundu.

Cami içerisinde devam eden program kapsamında hazırlanan duayı Ulu Camii İmam Hatibi Rıza Akdemir okudu.

Her sabah farklı bir semt camisinde devam etmesi planlanan dua programının yarın sabah namazındaki adresi Yenişehir ilçesinde bulunan Sümer Camii'nde olduğu belirtildi.

f003daba-f131-4e2e-84ce-ce7b64fb42f7.jpg

a816e5fd-3172-41df-b9f5-a75729a2ae82.jpg

89907de0-40bb-498d-a73a-f7b5c5318ddf.jpg

indir.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.