Diyarkart'ta online dolum dönemi

Diyarkart'ta online dolum dönemi

​Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla vatandaşlara kolaylık sağlamak için artık Diyarkart'lara online olarak dolum yapılabilecek.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlara kolaylık sağlamak için kredi kartı veya banka kartları ile Diyarkart'ların dolumunun yapılabileceğini belirtti.

Ulaştırma Dairesi Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bu yeni uygulama ile vatandaşlar kent içi toplu taşımada kullandıkları Diyarkart'larına kredi kartı veya banka kartları ile online yükleme yapabilecek. Online dolum sistemi, http://www.diyarbakir.bel.tr/ adresi ile android veya IOS işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlere indirilebilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi mobil uygulamasında gerçekleştirilebilecek.

Ulaşım Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, "Bilgisayar veya mobil cihazlardan uygulamaya girilerek kredi kartı veya banka kartıyla Diyarkart'ınızın üzerinde bulunan 8 haneli kart numarası ile online TL yükleme işlemi yapabilirsiniz. Diyarkart’a yapılan online yüklemeler, ödeme işleminden sonra 10 dakika içinde ve kartınızın araçta ilk kullanımında otomatik olarak aktif hale gelecektir. Diyar Kart Online TL işlemler sonucunda kart bakiyesi en fazla 50 TL olabilir." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.