Doğubayazıt’ta gündüz vakti çocuk kaçırma girişimi

Doğubayazıt’ta gündüz vakti çocuk kaçırma girişimi

Doğubayazıt’ta gündüz vakti minibüsle çocuk kaçırma girişimi yaşandığı iddia edildi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Hasankeyf Mahallesinde gündüz vakti sokakta bulunan çocukların beyaz bir minibüs ile kaçırılmaya çalışıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz hafta camiden gelen çocukların önünde duran beyaz bir minibüsün içinde bulunan şahıslar çocukları arabaya çağırdıkları, bunun üzerine çocukların korkarak kaçıp kurtuldukları iddia edildi.

Kaçırılmaya çalışılan M.G isimli kız çocuğu , ‘’biz camiden gelirken birden beyaz bir araba gördük. Beyaz minibüsle bizi arabaya almaya çalıştılar bizde kaçtık. Arabayı bir daha da görmedik. Araba perdeci arabasıydı. ‘’dedi

Aynı olayın bu hafta içinde farklı günlerde de yaşandığını belirten mahalleliler tedirgin olduklarını ve korkudan çocuklarının dışarıya çıkarmadıklarını belirttiler.

Yine bugün gündüz saatlerinde sokakta oynarken aynı arabanın gelip kendilerini arabaya çağırdıklarını söyleyen O.A ise şunları söyledi:

“Bugün biz buradan, aşağıdan geliyorduk. Onlar da peşimizden dolanıp geliyorlardı. Perdeci arabasıydı. Dediler, ‘gelin arabaya’ bizde kaçtık. Peşimizden geldiler sonra kayboldular. Olay dün oldu.’’

Olayın, geçtiğimiz pazartesi günü kaçırılan Serhat Eraslan ile ilgili olup olmadığı isen bilinmiyor. Vatandaşlar endişeli olduklarını ve olayın çözülmesini istediklerini söylediler. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.