Doktorun aracına molotof ve kurşun bırakıldı

Doktorun aracına molotof ve kurşun bırakıldı

​Mersin’in Tarsus ilçesinde bir doktorun aracına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tehdit notuyla birlikte molotof ve kurşun bırakıldı.

Tarsus’un  Fevzi çakmak Mahallesinde bulunan 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimliği Yapan M.K. K isimli doktorun aracına, bir poşet içerisinde tehdit notuyla birlikte, bir molotof ve bir adet av fişeği bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre; Saat 11:00 sıralarında aracın aynasına asılı bir poşeti gören  doktor M.K.K, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri poşette yaptıkları incelemede, poşetin içerisinde hazır hale getirilmiş, Molotof kokteyli, bir adet domdom kurşunu ve üzerinde kuruşun kalemle “Bu ikinci uyarıydı. Üçüncüsü olmayacak” şeklinde tehdit notu yazılmış bir not kağıdı buldu.

Polis ekipleri, poşetin kim yada kimler tarafından bırakıldığını bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hatırlanacağı üzere Fevzi çakmak Mahallesinde bulunan 5 Nolu Aile Sağlı Merkezinin daha önce PKK yandaşları tarafından 6-7 Ekim olaylarından bu yana defalarca yakılmak istenmişti. Polisin, poşetin ve tehdit notunun PKK’liler tarafından bırakabileceği üzerinde durduğu öğrenildi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.