Dönem başı Maarif Müfettişleri Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Dönem başı Maarif Müfettişleri Genel Kurul Toplantısı yapıldı

​Adıyaman'da 2020- 2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başı Maarif Müfettişleri Genel Kurul Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz başkanlığında gerçekleştirildi.

15 Şubat itibariyle kademeli olarak başlayan yüz yüze eğitim, sürdürülen eğitim çalışmalarının niteliğinin arttırılması için alınacak önlemlerin ve tavsiyelerin değerlendirildiği toplantıda salgın tedbirleri başta olmak üzere eğitim öğretimin aksamadan sürdürülebilmesi için alınacak önlemler    konuşuldu.

gerçekleştirilen toplantıda, değerler eğitimine önem verilmesi, okullarda açılan tasarım-beceri atölyelerinin takibi ve yeni tasarım beceri atölyelerinin açılması için çalışmaların yapılması, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapılan çalışmaların takibi, okullarda sosyal,  kültürel ve sportif etkinliklere önem verilmesi, EDEP projesi kapsamında yapılan çalışmaların takibi, kitap okuma projelerinin yaygınlaştırılması ve kitap okuma alışkanlıklarının kazandırılması gibi konularda değerlendirmeler yapıldı.

Alagöz, eğitimde başarmaya çalıştıkları ilkelerin başında milli, manevi ve ahlaki değerlerimize bağlı, çağın bilimsel gerçeklerine açık, analiz eden, üreten ve problem çözen kültürlü, inançlı, toplumsal duyarlılığı olan ve aynı zamanda akademik başarısı yüksek nesiller yetiştirmek olduğunu belirtti.

Alggöz eğitimcilere yönelik olarak "Değerli arkadaşlar sizler eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için çalışan, eğitim camiamıza rehberlik yapan deneyimli ve birikimli meslektaşlarımızsınız. Yıl boyunca yapmış olduğunuz rehberlik çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Eğitimimizin kalitesi sizin çalışmalarınızla daha da artacaktır. Hepinize verdiğiniz destek ve itinalı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi. 


Dönem başı Maarif Müfettişleri Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Dönem başı Maarif Müfettişleri Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.