DÜ'deki Kutlu Doğum programı başladı
PKK/BDP'lilerin tüm engelleme çabasına rağmen Dicle Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübünün organize ettiği Kutlu Doğum Etkinliği binlerce kişinin katılımıyla başladı.
DİYARBAKIR - Hz Peygamber'e olan kinlerini fiili saldırılara dönüştüren BDP/PKK'lıların tüm engelleme çalışmalarına rağmen Dicle Üniversitesindeki Kutlu Doğum Programı büyük bir çoşku ile başladı.
DTK Eş Başkanı Aysel Tuğluk,BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt ve BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane 'nin kışkırtmasıyla Kongre Merkezini basmaya çalışan PKK/BDP'liler amaçlarına ulaşmadan geri dönmek zorunda kaldılar.
Etkinliğin başladığı 13.00'te Kongre Merkezi Peygamber Sevdalılarının yoğun katılımı ile tıklım tıklım dolarken çok sayıda kişi konferansı ara takip etmek zorunda kalıyor.
Dicle Üniversitesinden yüzlerce öğrencinin katıldığı programa Diyarbakır'dan çok sayıda vatandaş da katıldı.
Bazı bayanlar yanlarına aldıkları çocuklar ile etkinlik salonuna akın ederken başlarına Muhammedi bandajı bağlayan çok sayıda genç "Canımız kanımız sana feda olsun Ya Resulallah" sloganları atıyor.
Programa konuşmacı olarak katılan Mehmet Göktaş Hocanın salona girişi sırasında izdiham yaşanırken salavatlar ve tekbir seslerinin arşı inlettiği etkinlik büyük coşkuyla devam ediyor.
İLKHA'ya konuşan katılımcıların tümü "BDP kirli yüzünü göstermiş ve Hz Peygamber düşmanlığını aleni etmiştir." yorumunu yapıyorlar.
Etkinlik tüm coşkusuyla devam ediyor.
Ayrıntılar gelecek..
(Osman İçli/Emrullah Araz-İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.