Dünya Engelliler Günü öncesinde plaket

Dünya Engelliler Günü öncesinde plaket

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na plaket verildi.

Diyarbakır  Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ömer Askan, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" öncesinde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.

Engelli vatandaşların sorunlarını çözmek için özel bir gayret ortaya koyduklarını belirten Beyoğlu, "Belediyemiz bünyesinde çok sayıda engelli kardeşimizi istihdam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana çeşitli vesilelerle engelli kardeşlerimize destekler sunuyoruz. Bunu lütuf olarak değil, sorumluluk olarak kabul ediyoruz" dedi. 

"Askan, Beyoğlu’na plaket"

Askan, Beyoğlu'na engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek plaket verdi.

Askan, "Beyoğlu, göreve gelişinin ilk aylarında, engellilere ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımında bulunmuştu. Kendisini hem ziyaret etmek, hem de yapmış olduğu çalışmalar için, teşekkür mahiyetinde plaket takdim ettik. Bu vesileyle, Sayın Hüseyin Beyoğlu ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz." dedi.

"Onların dualarına talip olmayı şiar edinmişiz"

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise engelli vatandaşlara yapılan hizmetleri toplumsal bir görev ve vicdani bir sorumluluk olarak gördüklerini kaydetti.

Beyoğlu, "Biz yaradılanı sev yaradandan ötürü anlayışından  geliyoruz. Bizim için esas olan insandır ve insana hizmet etmeyi sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Bunun için hiçbir ayrım yapmıyoruz. Belediyemiz bünyesinde çok sayıda engelli kardeşimizi istihdam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana çeşitli vesilelerle engelli kardeşlerimize destekler sunuyoruz. İnsanlarımızın dertleriyle hemhal olmayı, onların dualarını almaya talip olmayı şiar edinmişiz. Bizlere destek olan Diyarbakırlı hemşehrilerimiz ve Bağlar halkına da en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimizin bu özel günlerini tebrik ediyorum." dedi.

İLKHA


Dünya Engelliler Günü öncesinde plaket

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler