Dünya liderleri Erdoğan'ı tebrik etti

Dünya liderleri Erdoğan'ı tebrik etti

Dünya liderleri, AK Parti'nin yerel seçimden birinci parti olarak çıkması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik ettiler.

Türkiye'de dün yapılan 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçiminde tekrardan birinciliği AK Parti elde etti. Seçimi kazanan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a birçok dünya liderinden tebrik mesajı geldi.

Erdoğan'ı ilk olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tebrik etti ve iki ülke arasında dostluk ilişkilerinin devam edeceği mesajını verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Pakistan Başbakanı İmran Han, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik ve Demokratik Eylem Partisi Başkanı Bakir İzzetbegovic, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak yerel seçimde birinci parti olarak tekrardan zafer kazanmasını tebrik etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler