‘Dünya Mustazafları’ konulu fotoğraf sergisi açıldı

‘Dünya Mustazafları’ konulu fotoğraf sergisi açıldı

Bursa’da Genç Düşünce Topluluğu tarafından dünya mustazaflarını konu alan bir fotoğraf sergisi açıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü tarafından dünya mustazaflarını konu alan bir fotoğraf sergisi açıldı.

Öğrencilere yönelik düzenlediği bilgi ve düşünce kaynaklı programlarla faaliyetlerde bulunan Bursa Uludağ Üniversitesi Genç Düşünce Topluluğu, üniversitenin İlahiyat Fakültesi’nde resim sergisi açtı.

Dünya mazlumları ve mustazaflarının çektiği acıları yansıtan fotoğraf sergisi başta ilahiyat öğrencileri olmak üzere bütün öğrenciler ve halktan yoğun ilgi görüyor.

Mısır, Filistin, Çeçenistan, Suriye, Afganistan başta olmak üzere diğer İslam coğrafyasındaki Müslümanların içinde bulunduğu durumun yansıtıldığı fotoğrafları görenlerin birçoğunun duygulandığı görüldü.

6-7 Ekim şehitlerinin ve Diyarbakır Yeni İhya-Der başkanı Şehit Aytaç Baran’ında fotoğraflarının bulunduğu serginin 2 gün süreceği bildirildi.

Genç Düşünce Topluluğu Başkanı Yunus Yılmaz, sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, Mart ayının ilk haftasının “Dünya Mustazaflarını Anma Haftası” olarak idrak edildiğini söyledi.  Bu konuda bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Yılmaz, “Allah’a hamdolsun sabah saatlerinden itibaren sergimize ilgi hiç azalmadı. İnşallah sergi yarında devam edecek. Tüm duyarlı arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi dünya Müslümanlarına yapılan zulümleri ve baskıları anlayabilmeleri için sergimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.