Edremit TOKİ sakinleri doğalgaza kavuşuyor

Edremit TOKİ sakinleri doğalgaza kavuşuyor

Van’ın Edremit İlçesinde bulunan TOKİ’lere doğalgaz çekilmesi çalışmaları için protokol imzalandı.

Van’ın Edremit İlçesinde bulunan TOKİ konutlarına doğalgaz verilmesi için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Vekili Atıf Çiçekli’nin çalışmaları olumlu sonuçlandı. TOKİ konutlarına doğalgaz verilmesi için karşılıklı protokol imzalandı.

Geçtiğimiz sezon Edremit Belediyesinin destekleriyle ilçeye doğalgaz akışını sağlayacak ana hattın döşeme çalışmaları tamamlanarak ilk gaz akışı törenle verilmişti.

52 bin metre ikili ve üçlü hat döşeyerek doğalgazın ilçeye getirilmesi sonrası çalışmaları hızlandıran Başkan Çiçekli, ilçeye verilen ilk gaz akışının ardından şimdi de TOKİ’lere gaz verilmesi yolunda önemli bir adım attı.

AKSA Doğalgaz A.Ş. yöneticilerinin de katılımıyla TOKİ konutlarına doğalgaz verilmesi için karşılıklı protokol imzalayan Başkan Çiçekli; Erdemkent, Erenkent, Esentepe ve Memur-Sen TOKİ’lerin doğalgaz nimetine kavuşacağını söyledi.

Çiçekli, “Bu yaz Erdemkent, Erenkent, Esentepe ve Memur-Sen TOKİ mahallelerimize doğalgaz gelecek inşallah. Şimdiden iç tesisat ve dönüşümler için çalışmalara başlanacak. Temmuz ayına kadar konutların önlerine doğalgazı getirmiş olacağız. Artık gerisi site sakinlerimizin tercihine kalıyor.” dedi.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.