Eğitim Bir Sen'e Molotoflu saldırı

Eğitim Bir Sen'e Molotoflu saldırı

Eğitim Bir Sen Mazıdağı şubesine Molotoflu saldırı düzenlendi.

MARDİN - Eğitim Bir Sen Mazıdağı şubesine dün akşam saat: 20.00 sıralarında maskeli kişilerce Molotoflu saldırı düzenlendi.


Atılan Molotof nedeniyle Eğitim Bir Sen temsilciliği ve yanındaki işyerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri olay yerinde geç gelmesi ve polislerin getirdiği yangın söndürme tüpünün boş çıkması şaşkınlık yarattı.


Yangın çevre sakinlerince uzatılan hortumla söndürülmeye çalışıldı. Yangın nedeniyle sendikada bulunan eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Mazıdağı şube başkanı Ramazan Tuncer, "Bu menfur olayı şiddetle kınıyoruz. Olayın failleri emniyet güçleri tarafından biran önce bulunmalarını istiyoruz. Çünkü bizim burada bulunmamızın gayesi eğitim paydaşlarına, eğitim camiasına faydalı olmaktır. Lakin ideolojik anlamda bir takım grupların böyle bir eylem yapmış olmasını şiddetle kınıyoruz" dedi.


Eğitim Bir Sen'in yan tarafında bulunan işyerinde ise maddi hasar meydana geldi. Olay esnasında içerde oturduğunu söyleyen işyeri sahibi Murat Alataş, "Molotoflardan biri benim işyerime isabet etti. Hemen dışarı çıkıp emniyete ve itfaiyeye haber verdim. Çok şükür ki sadece mal kaybı yaşandı" dedi.


Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Erkam Tütak- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.