Eğitim-Birsen Malatya Şube Başkanından üyelerine 65 yaş üzeri yaşlılara yardım çağrısı

Eğitim-Birsen Malatya Şube Başkanından üyelerine 65 yaş üzeri yaşlılara yardım çağrısı

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Eğitim-Birsen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, eğitim camiası olarak yaşlıların ihtiyaçlarını karşılama noktasında seferberlik başlattıklarını söyledi.

Hüseyin Söylemez, yaptığı yazılı basın açıklamasında, tüm üyelerine çağrıda bulunarak, Corona virüs salgını nedeniyle ulaşılamayan hiçbir mağdur, yaşlı eğitim camiası emeklisi ve diğer yaşlılar için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Söylemez, "Eğitim-Bir-Sen olarak üyemiz olsun olmasın, Eğitim camiasının herhangi kademesinden emekli olup hasta olan ya da yaşı ilerlemiş büyüklerimize telefon açmak, halini hatırını sormak, acil durum, ihtiyaç var ise kapıda mesafeyi koruyarak ziyaret edeceğiz. Her konuda yardıma hazır olduğumuzu belirtmek adına İl, İlçe teşkilatlarımız ve tüm üyelerimiz ile seferber olup sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmiş olacağız ve bu zorlu süreçte devletimizin yanında olduğumuzu hissettireceğiz." dedi.

Devlet kurumlarının ve vatandaşların, üzerine düşeni yaptığına şahit olduklarını, kendilerinin de STK'lar olarak katkı sunmak istediklerini belirten Söylemez, "Bu kapsamda il, ilçe Yönetimlerimiz, icra kurulumuz, Genç Memur-Sen ve komisyonlarımız ile bir çalışma başlatmış olup tüm üyelerimizin desteğini de almış bulunuyoruz. Ulaşılmayan hiçbir mağdur eğitim çalışanı büyüğümüzün ya da diğer yaşlılarımızın kalmaması için bize yardımcı olmanızı, çevrenizdeki büyüklerimizin iletişim bilgilerini İl, ilçe Yöneticilerimize bildirmenizi rica ediyoruz. Rabbim, devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun." şeklinde konuştu.

İLKHA


Eğitim-Birsen Malatya Şube Başkanından üyelerine 65 yaş üzeri yaşlılara yardım çağrısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.