El Bab'da bir asker hayatını kaybetti

El Bab'da bir asker hayatını kaybetti

Suriye’nin El-Bab kentinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı devam ederken, IŞİD ‘in saldırısı sonucu bir asker hayatını kaybetti, 2 asker de yaralandı.

TSK tarafından Fırat Kalkanı Harekatı'nın devam ettiği Suriye’nin El-Bab kentinde IŞİD ‘in saldırısı sonucu bir asker hayatını kaybederken, 2 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Gaziantep’e getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’de sürdürülen ‘Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan askerlere yönelik IŞİD saldırı düzenledi. Saldırıda uzman çavuş Ayhan Elmacı hayatını kaybederken, 2 asker de yaralandı.

Geçtiğimiz yıl 24 Ağustos'ta başlatılan ve 159'uncu gününe giren ‘Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan TSK askerlerinin bulunduğu Suriye'nin El-Bab bölgesindeki birliğe, öğle saatlerinde IŞİD saldırı düzenledi.

Saldırıda uzman çavuş Ayhan Elmacı hayatını kaybetti. 2 asker de yaralandı. Hayatını kaybeden uzman çavuş ile yaralı askerlerden biri helikopterle Gaziantep’e getirildi. Yaralı asker Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden askerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otopsisi yapılan askerin cenazesi, düzenlenecek törenle memleketi İzmir’e gönderileceği öğrenildi.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.