Elazığ merkez ve bazı ilçelerinde Siyer Yarışması deprem nedeniyle iptal edildi

Elazığ merkez ve bazı ilçelerinde Siyer Yarışması deprem nedeniyle iptal edildi

Elazığ merkez ve Sivrice, Keban, Maden ilçelerinde Siyer Yarışması iptal edildi. Dileyen katılımcıların Palu, Kovancılar, Karakoçan, Baskil, Alacakaya ve Arıcak ilçelerinde yarışmaya katılabileceği bildirildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ koordinatörü Mehmet Zülfü Öztürk, yarın Türkiye geneli düzenlenecek olan Siyer Yarışmasının Elazığ merkez ve bazı ilçelerde iptal edildiğini duyurdu.

Öztürk, "Cuma günü meydana gelen ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla birçok ev ve kurum binalarında meydana gelen hasarlardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan istişare ile Siyer Yarışmamız Elazığ merkezde ve Sivrice, Keban, Maden ilçelerinde iptal edildi. Tabi dileyen katılımcılarımız Palu, Kovancılar, Karakoçan, Baskil, Alacakaya ve Arıcak ilçelerinde Siyer Yarışmasına girebilirler. Bu vesile ile Peygamber Sevdalıları Vakfı ve şahsım adına hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Böylesi doğal afetlerden Rabbim bizleri ve tüm vatandaşlarımızı muhafaza eylesin." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.