Elazığ'da ana-baba okulu programını tamamlayan kursiyerlere sertifika

Elazığ'da ana-baba okulu programını tamamlayan kursiyerlere sertifika

Elazığ Belediye Başkanı, ADEM tarafından bilinçli anne ve babalarla mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesine destek sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Ana-Baba Okulu’ programına katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından bilinçli anne ve babalarla mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesine destek sağlamak amacıyla düzenlenen "Ana-Baba Okulu" programına katılıp eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Sertifika töreninde konuşan Yanılmaz, ailenin toplumun temeli olduğunu ve aileyi aile yapanın anneler olduğuna vurgu yaparak, bireylerin geleceğe hazırlanmasında, vatanına, milletine, bayrağına ve inancına bağlı bireylerin yetişmesinde en önemli rolün annelerde olduğunu kaydetti. ADEM’in çalışmalarını çok önemsediğini belirten Yanılmaz, ADEM çatısı altında toplumun farklı kesimlerine yönelik eğitimlerin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Programa katılan bayanlara “Evinize, eşinize, çocuklarınıza, kısacası ailenize sahip çıkın” diyen Yanılmaz, “Bugün ülkemiz dört bir yandan kuşatma altına alınmış. Bizi parçalamak, bölmek, yok etmek istiyorlar. Biz hainlerin oyununa gelmeyeceğiz. Bu noktada en önemli görev ve sorumluluk aileye düşüyor. Ailede de en önemli görev anneye düşüyor. Sizler yere ne kadar sağlam basarsanız, ne kadar bilinçli olarak aileyi yönetirseniz, aileniz o kadar sağlam ve dinamik olur.” diye konuştu.

Yanılmaz daha sonra "Ana-Baba Okulu" programını tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.