Elazığ’da çeşitli suçlardan aranan 93 kişi yakalandı

Elazığ’da çeşitli suçlardan aranan 93 kişi yakalandı

Gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında yakalanan 93 şahıstan 27’sinin sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, önleyici tedbirler doğrultusunda ilimiz genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalar neticesinde;

78’i aranan ve 15’i de meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olarak aranan toplam 93 şahıs, ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmış ve bu şahıslardan 27’si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, kayıp olarak aranan 6 şahıs da bulunarak yakınlarına teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca denetimler esnasında; 10 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 52 adet fişek, 20 gr bonzai maddesi, 49 adet uyuşturucu hap, 48 gr esrar maddesi, 94 gr metamfetamin maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamanın son kısmında ise çalıntı olduğu tespiti ile ele geçirilen; 2 adet motosiklet, 1 adet cep telefonu da belirlenen sahiplerine teslim edildiği bilgisine yer verildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.