Elazığ'da tıbbi genetik tanıtım toplantısı düzenlendi

Elazığ'da tıbbi genetik tanıtım toplantısı düzenlendi

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde hastalara en üst düzeyde fayda sağlamak amacıyla tıbbi genetik tanıtım toplantısı düzenlendi.

Şehir hastanesinin yakın zamanda uygulamaya başladığı tıbbi genetik hizmetlerini etkili bir şekilde sunmak ve hastaların en üst düzeyde faydalanmalarını temin etmek amacıyla hastanede görev yapan hekimlere yönelik tanıtım toplantısı düzenlendi.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, hastane yöneticileri ve hastanede görev yapan hekimlerin katıldığı toplantıda, hastanenin Tıbbi Genetik Uzmanı Dr. Hilmi Bolat tarafından genetik hastalıklar, genetik hastalıkların teşhisi ve hastanede sunulan tıbbi genetik hizmetlerindeki işleyiş hakkında sunum yapıldı.

Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden tanıtım toplantısı sonrasında bir açıklama yapan Uzm. Dr. Hilmi Bolat, “Bilindiği gibi yakın zamanda çalışmalarını tamamlamış olduğumuz tıbbi genetik polikliniğimizi aktif hale getirmiştik. Hastalarımıza en üst düzeyde fayda sağlamak amacıyla hastanemizde görev yapan hekimlerimizi bilgilendirmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere bir tanıtım toplantısı düzenledik. Toplantımıza katılan başta hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, kurum yöneticilerimiz ve hekimlerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler