Elazığlılar: Filistin'de Coronavirus de siyonistvirüs de sona erecek

Elazığlılar: Filistin'de Coronavirus de siyonistvirüs de sona erecek

​Dünya Kudüs Gününe dikkat çeken Elazığlı halkı, ilk kıblemizin bulunduğu mübarek belde Kudüs'te Coronavirus'ün de siyonistvirüs'ün de son bulacağını ve o mübarek toprakların tekrar eski günlerine döneceğini ifade etti.

Siyonist işgal rejimi her türlü alçakça saldırılarına karşı dik durarak şehadete yürüyen şehidlerin emanetidir Kudüs.

Ümmetin atan kalbi, kıyamete kadar sürecek olan cihad şevki ve yeşeren İslam gençliğine ilham kaynağı olan Kudüs ve Mescid-i Aksa, ilelebet İslam'ın kalacaktır.

İşgalci Siyonistlerin zulmüne karşı ümmetin bir ve bütün olmaları gerektiğini vurgulayan Elâzığ halkı, Filistin'e ve İslam'a ihanet eden devletlerin de zulme ortak olduğunu vurguladı.

Yaşanan zulmü dile getiren Ferhat Yılmaz, "Kudüs bizim şerefimizdir ve israil rejimine bırakmayacağımız." dedi.

"Kudüs'ü israillilere bırakmayacağız. Filistinliler başaramasa da ümmet olarak bunu başaracağız. Ve gençlerimizle oralara bayrağımızı dikeceğiz İnşallah. Ben orada bulunan mazlum kardeşlerimizi gönülden destekliyorum. Ve her ne olursa olsun Kudüs'ün ve davamızın arkasındayız. Biz Müslümanlar olarak birbirimize sahip çıkmıyoruz. Gerektiği kadarıyla Arap ülkeleri Filistin'e destek vermiş olsaydılar bizleri ne Coronavirüs ne de siyonistvirüs yıkar. Ne de oradaki Müslüman mazlum insanlar zulme uğrarlardı. Mescid-i Aksa'mız da namaz kılamıyor insanlarımız. Orası bizim ilk kıblemiz. Dünya Kudüs Günü kutlu olsun ve bütün Müslümanların Ramazan Bayramı mübarek olsun." dedi.

"Sesimiz gür de çıksa cılız da çıksa Filistinli kardeşlerimizin yanındayız"

Filistin'de yaşanan sıkıntıları dile getiren Alaattin İlhan, "Türkiye dışında kimse kendilerine yardım eli uzatmıyor. Gücümüz yetse Filistinli kardeşlerimiz için savaşmaya da gideriz. Şimdi biz bu virüsle 4-5 aydır mücadele ediyoruz ama Filistinli kardeşlerimiz ise 40 yıldan fazladır zulüm altındalar Allah yardımcıları olsun. Arap devletleri siyonistlere hizmet ediyorlar. Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Mısır bu devletler siyonistlere hizmet ediyorlar. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bazen sesimiz gür de çıksa cılız da çıksa onların yanındayız. İnşallah bundan sonrada kardeşlerimiz için seslenmeye devam edeceğiz. Allah Teala kardeşlerimize yardım etsin bu aziz mübarek günlerde. Filistinli kardeşlerimize selam olsun, Ramazan ayınız mübarek olsun ve Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.

Kudüs'ün Müslümanların hakkı olduğunu belirten Zeki Demir, Müslümanlarda iş olmadığını vurguladı. "Kudüs Müslümanların hakkı ama Müslüman devletlerde iş yok. Adamlar yıllardır zulüm altında. Allah yardımcıları olsun. Bizim ilk kıblemiz ve kıymetini bilmeliyiz. Allah Suudi Arabistan'ı kahretsin! Onlar ABD uşağı. Yine Türkiye arkalarında Allah yardımcımız olsun. İçimiz yanıyor. Siyonistler Coronavirus'den daha çok tehlikeliler. Bu hastalıktan dolayı Allah herkesin yardımcısı olsun. Şunu söylemek gerekiyor orası bizim ve bizim kalacak. Siyonistlerin oralara girmeye ve pisletmeye hakkı yok. Tabi bu sorunun sebebi yine biz Müslümanlarız." şeklinde konuştu.

"Dünya Kudüs Günü'ne selam olsun ve canımız Kudüs'e feda olsun!"

Müslümanların bir ve tek vücut olmasını vurgulayan Ayhan Altunbaş, "Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksanın Kudüs'ün işgalden kurtulmasını ve kurtarılmasını istiyoruz. Kudüs'ün işgali Müslümanlara yapılan en büyük zulümdür. Filistinli Müslümanlara yapılan zulümdür ve bu zulmün biran evvel bitmesi için bütün Müslümanların yeniden birleşmesi lazım. Siyonist işgalcilerin zulmünün bitmesi için bütün Müslümanların yek-vücut olması gerekiyor. Dünya 5 aylık bir süre ile sıkıntı çekiyor ama Filistinli kardeşlerimiz ise 40 yıldan fazladır aynı zulmü görüyor. Gerek yiyecek ve gerekse içecek konusunda sıkıntı çekiyor. Onların tüm hürriyetleri ellerinden alınmış. Yeniden hürriyetlerine kavuşması için Müslümanların birleşmesi gerekiyor. Orada bulunan kardeşlerimize canı gönülden kalben destek veriyoruz. Dünya Kudüs Günü'ne selam olsun ve canımız Kudüs'e feda olsun." diye konuştu.

"Müslüman bir ve diri olursa zafer İslam'ındır, ama ayrı gayrı durursa ezilmeye mahkûmdur"

Müslümanlara serzenişlerde bulunan Hacı Toprakoğlu, zafere giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade etti.

"Allah Teala Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bu virüs illetini ülkemizden ve siyonistlerin zalimliklerini de Filistinli kardeşlerimizin üzerinden kaldırsın. Allah Müslümanlara birlik, beraberlik ve İslam şuuru nasip etsin. Ben, Filistin'im Filistin ben! Ama bu anlayış hepimizde yok maalesef. Müslüman bir ve diri olursa zafer İslam'ındır. Ama ayrı gayrı durursa ezilmeye mahkûmdur. Allah'ın yardımı nusreti ve selamı tüm Filistinli kardeşlerimizin üzerine olsun. Allah Teala bir an önce Filistinlileri muzaffer eylesin. Ve dünya Kudüs Günü'ne selam olsun Allah Müslümanların yardımcısı olsun." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.