Elektrik kesintileri halkı canından bezdirdi

Elektrik kesintileri halkı canından bezdirdi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde elektrik kesintilerine tepki gösteren halk, lastik yakarak DEDAŞ'ı protesto etti.

Viranşehir ilçesinin Kışla Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, geçen aydan buyana yaşanan elektrik kesintilerini 14 no'lu trafonun önünde lastik yakarak protesto etti.

Yaşadıkları sorunla ilgili konuşan mahalleli, uzun süren elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını, kesintilerin giderilmesi için yetkililerin gerekeni yapmasını istediler.

Mahalle sakinlerinden Hozan Aslandağ, “35 göndür elektriğimiz yoktur. Şikâyetlerimizi söyleyecek yetkili bulamıyoruz. Yarın seçim olsaydı bu sorunumuz aynı günde yapılırdı. Derdimizi söyleyecek muhtar dahi yok. Bu millete sahip çıkacak kimseyi bulamıyoruz." diyerek tepkisini dile getirdi.

Mahalle sakinlerinden Sabri Irmak ise “Bir aydan fazladır elektriğimiz yok. DEDAŞ ise elektrik sorununun giderileceğini söyleyerek bir aydır bizi oyalıyor. Evlerimizde ısınamıyoruz. Çocuklarımız evde hastalanmış, okula gidemiyorlar. 35 göndür elektriğimiz olmamasına rağmen DEDAŞ elemanları evlere gelip fazlasıyla fatura kesiyor. Bir an önce yetkililerin Kışla Mahallesi'nin bu kış ortasında vatandaşların çektiği bu sıkıntıya el atmasını istiyoruz." dedi. (Sabri Acet-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.