Elektrik kesintileri Midyat halkını isyan ettirdi

Elektrik kesintileri Midyat halkını isyan ettirdi

Mardin'in Midyat ilçesinde bir aydan beri elektriklerin sık sık kesilmesi, ilçe halkını isyan ettirdi.

MARDİN - Midyat ilçesinde bir aydır elektriklerin sık sık kesilmesi ve TELAŞ'ın telefonlarına cevap vermediğinden şikayet eden Midyat halkı, yetkilileri göreve çağırdı.

 

TELAŞ'ın telefonlarına cevap vermemesine tepki gösteren Midyat merkez Seyitler Mahallesinde büfe işleten Bedri Doğan, "Bir aydır elektriklerin sık sık kesilmesinden dolayı doğru düzgün bir iş yapamadım. Bu işten bıktım artık. Sık sık elektriklerin kesilmesi ve TELAŞ'ın telefonlarıma cevap vermemesi bizi canımızdan bezdirdiler. Ne yani başka yerlerdeki gibi bir yerleri kırıp ateşe vermemiz mi gerekiyor, ondan sonra mı bizi duyup sıkıntılarımıza kulak verecekler?" diye sordu.

 

Esnaftan Murat Cemiloğlu ise, "Yaklaşık bir aydır 2 saatte bir elektrikler kesilip gidiyor. Evimizde ne doğru düzgün bir makine çalıştırıyoruz, ne de bir elbise yıkatabiliyoruz. İşyerimizde ise hiç kimseye hizmet veremiyoruz. Ama bir vatandaş bir aylık elektrik faturasını ödemediği halde hemen elektriklerini kesiyorlar. Bir aydır bu rezaleti çekiyoruz duyan ilgilenen yok bu nasıl bir iş diye yetkilileri göreve davet etti. (M. Sait Başaran - İLKHA)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.