Eleşkirt Kaymakamı TKDK’yı ziyaret etti

Eleşkirt Kaymakamı TKDK’yı ziyaret etti

Ağrı Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ağrı İl Koordinatörü Ali Haydar Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ağrı İl Koordinatörü Ali Haydar Yiğit’i makamında ziyaret eden Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, yürütülmekte olan hibe programı, desteklenen mevcut yatırımlar, hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler ve özellikle 2016 yılı itibariyle yürürlüğe girecek olan IPARD 2 hakkında bilgi aldı.

Nüfusu 20 binin altında olan Eleşkirt ilçesinin özellikle kırsal yatırımlar açısından uygun olduğunu belirten Topsakaloğlu, ilçenin diğer yatırımlar açısından da önemli avantajlara sahip olduğunu ifade etti. Topsakaloğlu, mevcut potansiyelin kullanılabilmesi için kendilerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da TKDK Ağrı İl Koordinatörü Ali Haydar Yiğit’e bilgi verdi.

Eleşkirt halkının TKDK desteklerinden faydalanabilmesi için üzerlerine düşen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Topsakaloğlu,  söz konusu desteklerin Eleşkirt için mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

TKDK İl Koordinatörü Ali Haydar Yiğit, Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu’na ziyaretinin anısına plaket takdim etti. TKDK’nın bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileyen Topsakaloğlu, Yiğit’e teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.    (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler