EMD Nedir ? Yeni Google Algoritma Değişikliği

EMD Nedir ? Yeni Google Algoritma Değişikliği

EMD Nedir ? Yeni Google Algoritma Değişikliği

Google her geçen gün algoritmasını geliştirmeye devam ediyor. Google panda ve penguen algoritmalarından sonra yeni bir algoritma değişikliği yaptı. Google'ın EMD adını verdiği güncellenmesi tamamen domain ismiyle ilgili bir değişiklik. İngilizce açılımı exact match domain olan değişikliğin Türkçe anlam karşılığı Tam Eşleşme diyebiliriz.


Google'ın EMD güncellenmesine göre artık anahtar kelimeyle yüzde yüz uyumlu bir domain içerik olarak kaliteli değilse ve güncellenmiyorsa arama sonuçlarında bulunamayacak bir sırada olacak.


Örnek verirsek "google algoritma" anahtar kelimesi için kelimeyle yüzde yüz uyumlu bir domainimiz var. Adı www.googlealgoritma.com, google yani yayınladığı güncellenmeyle artık bu site içeriğini güncellemiyor ve siteyle ilgilenilmiyorsa sıralamarda gerilere ve hatta arama sonuçlarında göstermemeye başlayacak.

 

Bu algoritmadan dolayı siteniz düştü ve eski yerine nasıl gelecek ?
Yapılacak olan uyguluma çok basit. Sitenize düzenli olarak özgün içerik girmelisiniz. Siz içerikleri girmeye başladığınızda sıralamarda değşikliği görmeye başlayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.