Emniyetin yanındaki okulda uyuşturucu iddiası

Emniyetin yanındaki okulda uyuşturucu iddiası

Batman'ın Kozluk'ta (Hazo) ilçe Emniyet Müdürlüğüne 25 metre mesafede bulunan Hürriyet Ortaokulunun sınıfında esrar içildiği iddia edildi.

BATMAN - Kozluk’ta (Hazo) ilçe Emniyet Müdürlüğüne 25 metre mesafede bulunan Hürriyet Ortaokulunun sınıfında esrar içildiği iddia edildi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğüne 25 metre yakınlıkta bulunan okulda, esrar içicilerinin okul camlarını kırdıktan sonra okula girerek okul içinde kova olarak tabir edilen şekilde esrar içtikleri belirtildi.

 

Okul yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, birkaç defa belli aralıklarla okula girildiği ve okul içerisinde esrar içildiği ancak okula 25 metre uzaklıkta bulunan emniyet ekiplerinin okulda yaptıkları incelemeden sonra hiçbir sonuç alınamadı.

 

Okul yetkilileri, Emniyet kameraları olmasına karşın bu işi yapanların bulunmadığını, ilçede esrar içme yaşının ilkokul yaşlarına kadar indiğini ve bu olaylara karşı hiçbir önlemin alınmadığını ileri sürdü.

 

Bu olayın birkaç defa tekrarlanmış olmasına rağmen okul sınıfının içinde aynı şekilde esrar içilmesi okul aile birliğinin tepkisine de neden oldu.

 

Okulda kırılan kapı ve camlar onarılırken, esrar kovaları ve izmaritleri ise okuldan temizlendi.

 

Ayrıca olayla ilgili bilgi almak için gittiğimiz Emniyet Müdürlüğünde, yetkililer herhangi bir bilgi veremeyeceklerini söyledi.  (M. Said Aksoy - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.