"En büyük hediye Peygamberin hayatını öğrenmektir"

"En büyük hediye Peygamberin hayatını öğrenmektir"

Türkiye geneli gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı Adıyaman’da soğuk havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleşti.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl "O'nu oku, O'nu yaşa" sloganıyla gerçekleşen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı Adıyaman’da 11 merkezde gerçekleştirildi.

Bu sınavın kaybedeninin olmadığını ve sınava girenlerin hiçbir hediye kazanmasa bile bu sınavın kaybedeninin olmadığını söyleyen Adıyaman Vahdet-Der Başkanı Bilal Demir, Hz Muhammed'in hayatını öğrenenlerin en güzel hediyeyi almış olduklarını söyledi.

Demir, “Hamdolsun bugün Siyer Sınavı'mızı gerçekleştirdik. Adıyaman’da Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiğimiz sınavı 10.30'da başlattık. Adıyaman’da toplam 11 okulda sınav gerçekleştirdik. Biz bu sınavın kaybedeninin olmadığına inanıyoruz.  Bu sınava katılanlar ve Peygamberin hayatını okuyanlar muhakkak kazançlıdırlar. Hiçbir hediye kazanmasalar bile onun hayatını kazanmak en büyük hediyedir. Sınava katılanlar ve Peygamber Sevdalıları bünyesinde bu sınava katkısı olan herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Okul bahçesinde sınavın bitmesini bekleyen veli M. Şerif Yıldız, etkinlikten çok memnun olduklarını ve bu etkinliklerin devamını dilediğini belirterek şöyle konuştu: “Bu sınavın müsebbibi olan arkadaşlardan Allah razı olsun.  Çok mükemmel bir etkinliktir.  Bu sınavın Peygamber Efendimizin hayatını öğrenme açısında çok büyük bir faydası olacağına inanıyoruz. Allah katılanlardan da müsebbip olanlardan da razı olsun.”

Bu sınava giren herkesin kazandığını dile getiren Ahmet Türk ise “Bu sınavın kaybedeni yok. Bütün girenler kazanmıştır Allah’ın izniyle. Bu sınavın ümmetin birliğine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Bu sınavı düzenlediği için Peygamber Sevdalıları Platformuna çok teşekkür ettiklerini belirten Fatih Demir de “Peygamber Sevdalıları Platformuna bu sınavı düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz.  Peygamber Efendimizin hayatını öğretme ve yaşatma adına çok faydalı bir sınavdır. İnşallah bu sınavların devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA

















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.