Engellilerin 'Tekerlekli Sandalye' Sevinci

Engellilerin 'Tekerlekli Sandalye' Sevinci

Silifke Engelliler Derneği tarafından, 5 engelli vatandaşa dağıtılan tekerlekli sandalyeler mutlu anların yaşanmasına neden oldu.

MERSİN - Silifke Engelliler Derneği tarafından yürütülen çalışmalar ve sürdürülen mavi kapak toplama kampanyasından elde edilen gelirlerle satın alınan 5 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
 

"Bir engelli kardeşimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeye kavuşmasının, onun hayata tutunması için büyük bir adımdır" diyen Silifke Engelliler Derneği Başkanı Erdoğan Ay, tekerlekli sandalyelerin tesliminde yaptığı konuşmada, "Engelli kardeşlerimiz engellerinden dolayı evlerinden çıkamıyor ve sosyal hayatın içinde yer alamıyor. Engelli bireyler olarak asla ve asla engelimizden utanmamalı, toplumun üretken insanları olarak hayatımıza devam etmeliyiz. Silifkeli hemşehrilerimizin eğitim kurumlarımızın, öğrencilerimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın da katkısı ile derneğimiz tarafından yürütülen mavi kapak kampanyasından elde ettiğimiz gelirlerle temin ettiğimiz 5 adet tekerlekli sandalyeyi daha ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.