Erciş afet konutlarında kesintisiz su sevinci

Erciş afet konutlarında kesintisiz su sevinci

2017 Yaz sezonunda başlanılan su isale hattı çalışması bitirilerek Afet Konutlarının kesintisiz su ihtiyacı giderildi.

Van'ın Erciş Belediyesi ve VASKİ Genel Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla İlçeye bağlı Yukarı Işıklı Afet Konutları, Derimevi Afet Konutları ve Hacıkaş Afet Konutlarındaki içme suyu sıkıntısı giderildi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin YAŞAR da, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, çalışmalarda emeği geçenleri tebrik etti.

Yaşar,” Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ağır kış şartlarına rağmen yaklaşık 40 km uzaklıktaki Kızılören Mahallesi Veli Bey Yaylası civarından getirilen şebeke ile vatandaşlarımız evlerinde rahatça kullanabilecekleri içme suyuna kavuşturuldu. Yıllardır beklenen hizmet nihayete erdirilerek, halkımız kesintisiz suyla buluşturuldu. Bu konuda çok büyük katkı sunan Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz Murat Zorluoğlu, VASKİ Genel Müdürümüz Ali Tekataş ile emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştuğu.

2017 Yaz sezonunda yapımına başlanan Van Erciş Yukarı Işıklı Afet Konutları içme suyu şebeke çalışmaları kış şartlarına rağmen ara verilmeden devam ettirilmiş ve bitirilmesi sağlanmıştı.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.