Erciş'te köyler 'Hür Dava'yı konuşuyor!

Erciş'te köyler 'Hür Dava'yı konuşuyor!

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Erciş İlçe Teşkilatı çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı köylere ziyaretlerde bulunarak halkın görüşlerini ve beklentilerini dinliyor.

VAN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Erciş İlçe Teşkilatı köy ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Duracak (Karacelo)köyünü ziyaret eden Erciş İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Ahmet Bağ çalışmalarıyla ilgili İLKHA'ya konuştu.

Yaptıkları ziyaretlerde köylerin HÜDA PAR'dan büyük bir umut ve beklenti içerisinde olduğunu gördüklerini ifade eden t Bağ, "Partimizin, insani ve İslami bir parti olması ve halkın değerleriyle örtüşmesinden dolayı büyük bir teveccüh görüyoruz" dedi.

"Erciş halkından ciddi bir teveccüh görüyoruz"
Çalışmaları kapsamında şu ana kadar onlarca köyü ziyaret ettiklerini ifade eden Bağ, Yaptıkları ziyaretlerde HÜDA-PAR'ın tanıtımını yaptıklarını belirterek, "Halktan ciddi bir teveccüh görüyoruz. Özellikle köylülerimizin HÜDA-PAR için; 'Olması gereken bir parti' 'Büyük bir umut ve beklentimiz var' sözleri gayretimizi daha da arttırıyor" şeklinde konuştu.

"Amacımız hizmetle birlikte halkın ıslahıdır"
"Her gittiğimiz köyde hamd olsun güzel bir teveccühle karşılaşıyoruz." diyen Bağ, Parti olarak amaçlarının hizmetle birlikte insanların ıslahı olduğunu dile getirerek, aynı zamanda ilçe merkezinde de çalışmalarını sürdürdüklerini ve esnafa broşür dağıttıklarını sözlerine ekledi. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.