Erdoğan: Kirli tuzaklar kuran elleri kırarız

Erdoğan: Kirli tuzaklar kuran elleri kırarız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Yolsuzluk ve rüşvet" soruşturmasıyla ilgili olarak, "Eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz o elleri kırarız." dedi.

GİRESUN - Başbakan Erdoğan Giresun'da toplu açılış töreninde konuştu. Başbakan Erdoğan "Yolsuzluk ve rüşvet" soruşturmasıyla ilgili olarak, "Eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz o elleri kırarız." şeklinde konuştu.


Başbakan Erdoğan, "Oluşturmak istedikleri algıya sakın itimat etmeyin. Bir takım gazetelerin, bir takım ajanların, hukuku çiğneyerek yayınladıkları görüntülere, fotoğraflara, attıkları manşetlere, kullandıkları dile, yaptıkları montajla sosyal medyadaki görüntülere asla aldanmayınız. Bu komplonun amacı başka, bu tuzağın amacı başka." dedi.


Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun emniyet ve yargıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Ey Genel Müdür, tabii tertemizi pırıl pırıl olan genel müdürlerimi tenzih ederim ama,bu temizlerden değil. Bunda her numara vardır. Silivri'deki mahkemeye hakaret eden bu genel müdür değil miydi? Silivri'ye gidip de orada kendi arkadaşlarını ziyaret etmek suretiyle yargı üzerinde baskı oluşturmak isteyen kendi yandaşlarıyla arkadaşlarıyla beraber kendisi değil miydi? Hâkimlere, savcılara hakaretler yağdıran bundan dolayı hakkında fezleke olan bu genel müdür değil miydi?" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.