Erdoğan, NATO Zirvesi için Belçika'da

Erdoğan, NATO Zirvesi için Belçika'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak NATO Zirvesi'ne katılmak için Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Brüksel Havalimanı Askeri Terminalinde; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika Dışişleri Bakanlığı Protokol Müdürü Büyükelçi Françoise Goustin, Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Fatih Ceylan, NATO Genel Sekreter Yardımcısı Tacan İldem, Türkiye'nin Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, Türk Askerî Temsil Heyeti Başkanı Hava Korgeneral Nihat Kökmen ile misyon yetkilileri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, MHP İstanbul Milletvekilleri Cemal Çetin ve İsmail Faruk Aksu'nun da Brüksel'e geldiği belirtildi.

NATO ülkelerinin lideriyle de ikili görüşme gerçekleştirecek olan Erdoğan, 'bazı NATO ülkelerinin YPG'ye verdiği destek ve Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 savunma füzeleri' gibi konuları da gündeme getireceği öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.