Erdoğan: Olur olmaz konuşmaya başladılar

Erdoğan: Olur olmaz konuşmaya başladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Düzce 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Türkiye yanarken, İslam dünyası yanarken, sesleri çıkmayan kişiler bir anda sahaya inmeye, olur olmaz konuşmaya başladılar. Hayırdır?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Düzce 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmanın bir bölümünde, isim vermeden eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü hedef aldı ve "Türkiye yanarken, İslam dünyası yanarken, insanlık inim inim inlerken sesleri çıkmayan kişiler bir anda sahaya inmeye, olur olmaz konuşmaya başladılar. Bir anda bu tepkisellik nereden çıktı? Biz saflarımızı sıklaştırırken bu bozgunculuk merakı nedir?" diye konuştu.

"15 Temmuz gecesi Bay Kemal'in takımı bizlerle beraber FETÖ'cülere karşı yürümediler. Onlar Bağdat Caddesi'nde tankları alkışlıyorlardı. Biz de bu mandacı kafayı, bu mankurtları çok iyi biliriz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye yanarken, İslam dünyası yanarken, insanlık inim inim inlerken sesleri, solukları çıkmayan, en küçük bir aksiyonlarını, tepkilerini görmediğimiz kişiler, bir anda sahaya inmeye, olur olmaz konularda konuşmaya başladı. Hayırdır, bir anda bu iştiyak, bu heves, bu hız, bu tepkisellik nereden çıktı? Biz milletimizle olan muhabbetimizi derinleştirir, saflarımızı sıklaştırırken bu bozgunculuk merakının sebebi nedir? Türkiye'nin yeni bir Kurtuluş Savaşı verdiği şu dönemde bize yakışan birlik olmaktır, beraber olmaktır, dayanışma içinde hareket etmektir. Siyasi hayatımın her döneminde en önemli desteğin halkın olduğunu bizzat yaşayarak gördüm. Bu konuyu daha fazla deşmek istemiyorum. Her meselede olduğu gibi bu konuda nihai kararı milletimiz verecektir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.