Erdoğan'dan ABD Başkanı Biden'a: "Kanlı ellerinizle tarih yazıyorsunuz"

Erdoğan'dan ABD Başkanı Biden'a: "Kanlı ellerinizle tarih yazıyorsunuz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Biden'ın siyonist işgal rejimine silah satışını onaylamasıyla ilgili, "Kanlı ellerinizle tarih yazıyorsunuz. Silah satışına onay vererek Gazze zulmünün yanında yer aldınız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Maalesef birilerinin 'Filistin'den bize ne? Kudüs'ten bize ne?' şeklindeki yaklaşımlarına şahit olabiliyoruz. Bugün Biden'in ciddi bir israile silah onayıyla ilgili imzasını gördük. 850 bin silah onayı. Lafa geldiğinde silahsızlanma, şu, bu, onu konuşuyorlar. Sözde ermeni soykırımında Ermenilerin yanında yer aldın. Şimdi ciddi manada orantısız bir şekilde Gazze'ye saldırılan bu olayla da siz kanlı ellerinizle bir tarih yazıyorsunuz. Bizi bunu söylemeye mecbur ettiniz. Biz bu konuda daha fazla duramayız. 84 milyon hep birlikte Kudüs nöbetimizi devam ettiriyoruz.

Siyonist işgal rejimi Gazze'de onlarca çocuğu katlederken, ABD Başkanı Joe Biden, siyonist işgalcilere 735 milyon dolarlık silah satışına onay verdi.

Silah satışının büyük kısmını, "aptal" bombaları hassas güdümlü füzelere dönüştüren ve Boeing tarafından üretilen müşterek doğrudan taarruz mühimmatı (JDAMS) oluşturuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.