Ergani Umut Kervanı yıllık faaliyet raporunu açıkladı

Ergani Umut Kervanı yıllık faaliyet raporunu açıkladı

2018 yılı faaliyet raporunu açıklayan Ergani Umut Kervanı, 854 aileye 87 bin 650 TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulunduğunu açıkladı.

Ergani ilçemizde faaliyet yürüten Umut Kervanı, 2018 yılında aralarında Suriyelilerin de bulunduğu ilçedeki 854 aileye toplam 87 bin 650 TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulundu.

2018 yılı faaliyet raporunu açıklayan Ergani Umut Kervanı yetkilisi Mustafa Öz, hayırseverlerin bağışladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Öz, "2018 yılı içerisinde gıda, giyim, nakdi, kırmızı et, kırtasiye ve ayakkabı yardımlarımızı içerisinde Suriyelilerin de bulunduğu mağdur, muhtaç ailelere ulaştırdık. Toplamda 854 aileye 87 bin 650 TL yardımda bulunduk. Bu vesileyle bütün hayırsever vatandaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yardımların 2019 yılı içerisinde de devam edeceğini belirten Öz, hayırseverlere çağrıda bulunarak, "İnşallah 2019 yılı içerisinde de halkımızın hizmetinde olacağız. Hazırlıklarımız başlamıştır. Bu yıl içerisinde muhtaç, fakir halkımıza yardımcı olacağız. Bundan dolayı hayırsever halkımızı bizlere destek çıkmalarını kendilerinden talep ediyoruz. Allah’u Teâlâ yapacakları hayırları kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.